Årets Workshop för dig som gått UGL - en välfylld dag!

Hur håller du kunskapen levande? Åtskilliga är vi väl som "gått på kurs" och lärt oss en mängd givande, nyttiga och spännande saker. Vi lämnar kursen fulla av energi och entusiasm - motiverade att sätta igång med det nya redan på måndag. Hur blev det?

Vardagen gör sig ofta påmind med en kraft vi inte kan motstå. "Jag gör det sedan", det kommer ju en måndag i nästa vecka också, eller hur? Rätt som det är har det gått ganska många måndagar och till sist har mina intentioner och ambitioner bleknat.

För oss är utbildning inte mycket värt om det inte leder till någon form av utveckling. Vi på Nordmark Utveckling brinner för att bidra till utveckling och att skapa ett gott arbetsklimat och därför bjuder vi varje år in till en workshop för dig som gått UGL. Årets workshop hölls den 7 maj och samlade en grupp chefer och ledare från såväl privat som offentligt sektor. Under övningar som bland annat handlade om värderingar, konflikter och kommunikation hördes många skratt och livliga diskussioner.

Vi blandar kunskap, erfarenhetsutbyte och reflektion med en skön miljö och den fantasktiska lunchbuffén på Lökebergs Konferenshotell mellan Kungälv och Marstrand. Välkommen du också! Men, du får vänta lite - närmare bestämt till den 29 april 2014. Skriv in det i almanackan redan nu och vill du vara säker på att få en inbjudan så sänd en intresseanmälan via kontaktformuläret!

Det spelar ingen roll om det är nyss eller länge sedan du gick din UGL-kurs. Det har heller ingen betydelse om du gått för oss eller i någon annans regi. Vår mission är att bidra till att du håller din ledarskapsentusiasm levande och att ge lite påfyllning av nya rön, tankar och - inte minst - tid för reflektion och erfarenhetsutbyte!

Dela på...